Uit elkaar gaan of scheiden heeft veel gevolgen voor de toekomst. Het is de moeite waard om met behulp van een mediator er samen uit te komen, in plaats van direct de stap naar een rechter te maken.

Het begeleiden van een scheiding is maatwerk. Ieder persoon of situatie is anders. Dat geldt ook voor de behoefte aan begeleiding en ondersteuning bij een scheiding. De rol van de mediator beperkt zich tot het begeleiden van het proces.

De mediator begleidt het proces en heeft geen oordeel over de inhoud. De mediator brengt kennis en expertise mee over ingewikkelde zaken rondom de scheiding, zoals vragen over huis en hypotheek, pensioen en het berekenen van alimentatie.

Kies je voor scheiding via mediation? Dan voorkom je een hoop ellende. Partners die met behulp van mediation uit elkaar gaan, maken vaak duurzamere afspraken en houden beter contact.
Yvonne Coffeng Mediation biedt de mogelijkheid tot een gratis informatief gesprek. Hierin bespreken wij wat uw wensen zijn en wat ik voor u kan betekenen. Tijdens dit gesprek kan ik een raming van de kosten maken.

Bij mij kunt u ook terecht voor een herziening van uw convenant of ouderschapsplan als u al gescheiden bent.